Release details

2018-05-16 08:45 CEST
  • Print
  • Share Share
fi

Vincit Group Oyj: Vincit Oyj:n talousjohtaja Sebastian Krapf siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle ja etsii seuraajan itselleen

Vincit Oyj

Yhtiötiedote 16.5.2018 kello 9:45

Vincit Oyj:n talousjohtaja Sebastian Krapf siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle ja etsii seuraajan itselleen

Vincit Oyj:n talousjohtaja (CFO) Sebastian Krapf on päättänyt siirtyä uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle toiselle toimialalle. Hän tulee jättämään yhtiön elokuun puoleen väliin mennessä. Seuraajan haku on käynnistetty.

Sebastian kommentoi taivaltaan Vincitillä: "On ollut hieno kokemus olla mukana rakentamassa Vincitiä listayhtiöksi. Matka on ollut vauhdikas, sisältänyt kylmää kyytiä sekä ylämäkiä ja alamäkiä. Ikävä tulee vincitläisiä sekä innostavaa ja erityislaatuista yrityskulttuuria. Haluan vielä löytää tähän porukkaan istuvan seuraajan itselleni, joten käynnistin Vincitin seuraavan talousjohtajan haun osoitteessa seballeseuraaja.fi."

Vincitin toimitusjohtaja Tomi Pienimäki: "Haluan esittää lämpimät kiitokseni Seballe hänen erinomaisesta työstään Vincitissä. Näin mainioita kollegoita kyllä on harvassa. Olemme olleet tiivis työpari, ja Seba on ollut aktiivisesti muokkaamassa Vincitistä listayhtiötä sekä rakentanut yhtiön taloustoiminnon. Hänellä on ollut myös keskeinen rooli liiketoimintamme aktiivisena tukena. Toivon Seballe kaikkea hyvää ja menestystä myös jatkossa."

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Tomi Pienimäki, puhelin: 040 834 1399

Vincit Oyj, talousjohtaja Sebastian Krapf, puhelin: 040 747 6978

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

HUG#2192764