Release details

2018-05-07 09:00 CEST
  • Print
  • Share Share
fi

Talenom Oyj:lle kaksi uutta franchising-yrittäjää Tampereen Lielahteen

Talenom Oyj, Lehdistötiedote 7.5.2018 kello 10.00
 
Talenom Oyj:lle kaksi uutta franchising-yrittäjää Tampereen Lielahteen
 
Talenom Oyj on solminut kaksi uutta franchising-sopimusta, joiden myötä franchising-ketjun koko kasvaa 21 yrittäjään. Nyt solmittujen sopimusten myötä yhtiö avaa toimipisteen Tampereen Lielahteen, missä yrittäjinä aloittavat Sanna Kokkonen ja Hanna Mäkinen.
 
Franchising-toimintamallissa itsenäiset yrittäjät tarjoavat paikallisesti asiakaspäälliköinä asiakkailleen saman palvelukokonaisuuden kuin muutkin Talenomin toimistot. Itse kirjanpidon tekeminen on keskitetty Talenomin pitkälle automatisoituihin yksiköihin Ouluun ja Tampereelle, joissa hyödynnetään skaalautuvia tuotantoprosesseja. Franchising-toimintamalli mahdollistaa toiminnan laajentamisen tehokkaasti myös pienemmille markkina-alueille Suomessa.
 
"Asiakashankintajoukkueemme läsnäolo vahvistuu Länsi-Pirkanmaan alueella entisestään. Nyt aloittavilla franchising-yrittäjillä on vahva osaamisen ja luja ammattitaito asiakasyritysten taloushallintojen tehostamisessa, mikä hyödyttää ennen kaikkea paikallisia yrittäjiä", sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.
 
Talenom Oyj on kasvuyhtiö, jossa uudet asiakkuudet syntyvät aktiivisella myyntityöllä. Franchising-toimintamallin laajentuminen tukee näin yhtiön orgaanisen kasvun strategiaa. Franchising-ketjun laajentamista uusille paikkakunnille tullaan jatkamaan myös tulevaisuudessa.
 
TALENOM OYJ
 
Lisätietoja:
Jussi Paaso
toimitusjohtaja, Talenom Oyj
044 066 6622
jussi.paaso@talenom.fi
 
Talenom on vuonna 1972 perustettu tilitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman tilitoimistopalveluja sekä muita sen asiakkaiden liiketoimintaa tukevia asiantuntijapalveluja. Yhtiöllä on omaa ohjelmistokehitystä ja se tarjoaa tilitoimistoasiakkailleen sähköisen taloushallinnon työkaluja.
 
Talenom-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 41,4 miljoonaa euroa, ja liikevaihto kasvoi vuoteen 2016 verrattuna 12,1 %. Talenomin kasvuhistoria on vahva - liikevaihdon keskimääräinen vuosikasvu 2005 - 2017 oli noin 15,3 %.
 
JAKELU:
Keskeiset tiedotusvälineet
www.talenom.fi
HUG#2190088