Release details

2017-07-17 09:00 CEST
  • Print
  • Share Share
fi en

MIKKO VUOJOLAINEN NIMITETTY ROBIT OYJ:N JOHTAJAKSI, VP AMERICAS REGION

ROBIT OYJ PÖRSSITIEDOTE 17.7.2017 KLO 10.00

MIKKO VUOJOLAINEN NIMITETTY ROBIT OYJ:N JOHTAJAKSI, VP AMERICAS REGION

Mikko Vuojolainen, MBA (s. 1965) on nimitetty Robit Oyj:n johtajaksi nimikkeellä VP Americas Region ja aloittaa tehtävässään viimeistään 1.11.2017.

Vuojolainen on toiminut yli 20 vuoden ajan lukuisissa liiketoiminnan johtotehtävissä Cargotec-konsernin Kalmar -liiketoimintayksikössä viimeksi johtajana USA:n nosturimodernisoinnin johtajana. Hänellä laaja kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, suurimman osan urastaan hän on työskennellyt USA:ssa ja Singaporessa. Hänellä on vahvoja näyttöjä myynnin  ja palveluliiketoiminnan kehittämisestä teollisessa ympäristössä.

Vuojolainen on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta vuonna 1991 pääaineinaan koneenrakennus. Lisäksi hänellä on MBA-tutkinto Hullin yliopistosta (Singapore).

Vuojolainen tulee myös Robit Oyj:n Global Management Teamin jäseneksi.

ROBIT OYJ

Mika Virtanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Robit Oyj
Mika Virtanen, toimitusjohtaja
+358 40 832 7583
mika.virtanen@robitgroup.com

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen ja urakointi, tunnelinporaus sekä kaivonporaus. Yhtiön tarjonta jakaantuu kolmeen tuote- ja palvelualueeseen: Top Hammer, Down-the-Hole ja Digital Services. Yhtiöllä on maailmalla 21 omaa myynti- ja varastopistettä ja aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Englannissa ja USA:ssa.

Jakelu:          
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

HUG#2120580