Release details

2017-04-21 12:00 CEST
  • Print
  • Share Share
fi en

Kemira nimittää Tuula Paajasen yritysvastuujohtajaksi

Kemira Oyj
Lehdistötiedote
21.4.2017 klo 13.00

Kemira nimittää Tuula Paajasen yritysvastuujohtajaksi

Tuula Paajanen (kemiantekniikan diplomi-insinööri) on nimitetty Kemiran yritysvastuujohtajaksi toukokuusta 2017 alkaen. Hän on työskennellyt aikaisemmin Kemiran yritysvastuutiimissä ja hoitanut useita johtotehtäviä 15-vuotisen menestyksekkään uransa aikana yhtiössä.

"Tuulalla on ollut merkittävä rooli yritysvastuutoimintamme kehittämisessä ja jatkuvassa parantamisessa sekä sen valvonnassa ja siitä raportoinnissa. Uskon, että Tuula tuo tulevaisuudessakin uusia ja arvokkaita näkemyksiä yritysvastuutyöhön ja parantaa Kemiran yritysvastuutoimintaa entisestään", sanoo viestintäjohtaja Tero Huovinen.

"Yritysvastuu on olennainen osa Kemiran strategiaa ja liiketoimintamallia kasvun ja arvon luomiseksi. Sitoutumisemme kestäviin tuotteisiin ja ratkaisuihin tarkoittaa resurssi- ja prosessitehokkuuden parantamista asiakkaillemme sekä tuotteidemme turvallista käyttöä koko niiden elinkaaren ajan. Kannamme vastuun liiketoimintojemme vaikutuksista kaikissa toiminnoissamme tuotanto ja toimitusketju mukaan lukien. Sidosryhmämme odottavat meidän noudattavan korkeita yritysvastuustandardeja, mikä saa meidät jatkuvasti parantamaan liiketoimintaprosessejamme näiden kasvavien odotusten täyttämiseksi", sanoo Kemiran toimitusjohtaja Jari Rosendal.

Lisätietoja:
Kemira Oyj
Tero Huovinen, viestintäjohtaja
Puh. +358 10 862 1980

 


Kemira
on globaali kemianyhtiö, joka palvelee asiakkaita runsaasti vettä käyttävillä teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiantuntemusta, sovellusosaamista ja kemikaaleja, jotka parantavat asiakkaidemme tuotteiden laatua sekä prosessi- ja resurssitehokkuutta. Keskitymme massa- ja paperi-, öljy- ja kaivosteollisuuteen sekä veden käsittelyyn. Vuonna 2016 Kemiran liikevaihto oli noin 2,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä 4 800. Kemiran osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.
www.kemira.com 

 

 

HUG#2097658