Release details

2019-03-28 14:40 CET
  • Print
  • Share Share
fi en

DNA:n hallituksen valiokuntien kokoonpano

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 28.3.2019 klo 15.40

DNA:n varsinainen yhtiökokous valitsi DNA:n hallitukseen seitsemän jäsentä: Pertti Korhonen, Anu Nissinen, Tero Ojanperä, Jukka Ottela, Ted Roberts, Anni Ronkainen ja Kirsi Sormunen. Yhtiökokouksen jälkeisessä järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi puheenjohtajaksi Pertti Korhosen sekä keskuudestaan tarkastusvaliokunnan sekä henkilöstövaliokunnan jäsenet.

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Kirsi Sormunen ja jäseniksi Jukka Ottela, Ted Roberts ja Tero Ojanperä.

Henkilöstövaliokunnan puheenjohtajaksi valittiin Pertti Korhonen ja jäseniksi Anni Ronkainen, Anu Nissinen ja Jukka Ottela. 

Kaikki hallituksen jäsenet ovat riippumattomia yhtiöstä ja Jukka Ottelaa sekä Ted Robertsia lukuun ottamatta kaikki ovat riippumattomia merkittävistä osakkeenomistajista.

Lisätietoja:

Sijoittajasuhteet, Marja Mäkinen, 044 044 1262, marja.makinen@dna.fi
DNA:n viestintä, 044 044 8000, viestinta@dna.fi

DNA on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe, data- ja tv-palveluita. Olemme Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. Tehtävämme on tarjota tuotteita ja palveluita, jotka tekevät yksityis- ja yritysasiakkaidemme arjesta mutkatonta. DNA:lla on merkittävä yhteiskunnallinen rooli tärkeiden viestintäyhteyksien tarjoajana ja digitaalisen kehityksen mahdollistajana. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 912 miljoonaa euroa ja liiketuloksemme 139 miljoonaa euroa. DNA:lla on yli 4 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2019 Great Place To Work -tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. Konserniin kuuluu myös DNA Kauppa, Suomen laajin matkapuhelimia myyvä myymäläketju. DNA:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, Twitterissä @DNA_fi ja Facebookissa.

 

HUG#2239959