Release details

2019-03-22 07:50 CET
  • Print
  • Share Share
se

Arcoma AB: Arcoma tecknar återförsäljaravtal för Ungern och Slovakien

22 mars 2019

Arcoma har i dag tecknat ett återförsäljaravtal med den medicintekniska distributören Gutta om att de skall sälja Arcomas produkter i Ungern och Slovakien.

"Gutta är sedan många år en välkänd distributör av i Ungern och Slovakien. De har ett intressant nätverk med viktiga opinionsledare och relationer med många vårdgivare i regionen. Jag är mycket nöjd med att Gutta valt att marknadsföra och sälja Arcomas produkter" kommenterar Lars-Axel Wohlfahrt, Arcoma Business Director EMEA sales.

"Vi ser en intressant potential för Arcomas högkvalitativa och användarvänliga röntgenprodukter på våra marknader. Arcoma har ett mycket gott kvalitetsrykte och produkter för de mest krävande vårdgivarna" säger Jan Sipos, ägare av Gutta.

"Arcoma letar aktivt efter nya distributörer för att expandera i nya länder och det är mycket tillfredställande att en välrenommerad distributör som Gutta väljer att bli en partner till oss" summerar Jesper Söderqvist, VD Arcoma.

Om Arcoma

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och har under åren sålt över 3 500 röntgensystem i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North. Certified Adviser är Erik Penser Bank.

För mer information om bolaget besök www.arcoma.se

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arcomas VD Jesper Söderqvist, Telefon: +46 470 70 69 81, E-mail: jesper.soderqvist at arcoma.se

Denna information lämnades för

Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 22 mars 2019 kl. 07:50

HUG#2239343