Release details

2019-03-21 08:00 CET
  • Print
  • Share Share
fi

Vincit Oyj: VincitEAM tilaus Kemijoki Oy:ltä

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 21.3.2019 kello 9.00

 

VincitEAM tilaus Kemijoki Oy:ltä


Vincit on allekirjoittanut VincitEAM:in toimitus- ja ylläpitosopimuksen Kemijoki Oy:n kanssa. Tilaus koskee Kemijoki Oy:n omaisuudenhallintajärjestelmän toimitusta sisältäen vesivoimalaitosten kunnossapidon ja materiaalinhallinnan toiminnanohjauksen ominaisuudet. Sopimuksen kesto on 10 vuotta.

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: "Viime vuonna käynnistynyt yhteistyömme Kemijoen kanssa on alkanut erittäin lupaavasti. Kaupan arvo on Vincitille merkittävä ja olemme erityisen mielissämme Kemijoen luottamuksesta aitoon kumppanuuteen, jota indikoi molemminpuolinen pitkäaikainen sopimuksellinen sitoutuminen. Jatkamme ja kehitämme yhteistyötä innoissamme, jotta voimme tuoda paremman huomenen joka päivä kumppanuutemme aikana."

Kemijoen projektipäällikkö Matti Heikinoja: "Vertailimme markkinoilla olevia ratkaisuja omaisuudenhallinnanjärjestelmien osalta ja päädyimme siihen, että VincitEAM on monipuolinen ja tarpeiden mukaan kehitettävissä oleva järjestelmä ja tukee näin parhaiten toimintamalliamme."

 

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, 040 589 8316

Kemijoki Oy, projektipäällikkö Matti Heikinoja, 0400 395 729

 

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit on huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen Suomen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

 

Kemijoki Oy lyhyesti:

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Kemijoki Oy omistaa 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa.

HUG#2239114