Release details

2019-02-13 08:41 CET
  • Print
  • Share Share
no en

ABTs amerikanske partner vant kosmetikkpris

Restorsea, Aqua Bio Technologys amerikanske partner for hudpleieprodukter basert på selskapets ingrediens Aquabeautine XL(TM), har vunnet en prestisjefylt kosmetikkpris i USA.

Restorseas hudpleieprodukter basert på ABTs ingrediens vant både prisen for beste produkt både i kategorien "best facial moisturizer og for "best body moisturizer" under konkurransen Independent Beauty Expo. Mer enn 280 merkevarer fra 350 uavhengige produsenter konkurrerte i 30 ulike kosmetikk-kategorier.

Produktene ble vurdert av et panel bestående av profesjonelle bransjeaktører basert på ti ulike kriter, inkludert effektivitet og ytelse. Independent Beauty Expo-konkurransen tar sikte på å styrke anerkjennelsen for og synliggjøre skjønnhetsprodukter fra uavhengige produsenter, dvs. merkevarer som konkurrerer med de største kosmetikkhusene.

- Pristildelingen viser at hudpleieprodukter basert på ABTs teknologi er blant de fremste i industrien, og vi forventer at denne anerkjennelsen vil ytterligere styrke Restorsea's posisjon i det amerikanske skjønnhetsmarkedet, sier Espen Kvale, konstituert adm. direktør i Aqua Bio Technology ASA.

For nærmere informasjon, kst. adm. direktør Espen Kvale, telefon +47 9162 8092.
  
Aqua Bio Technology ASA (ABT) utvikler og kommersialiserer bærekraftig bioteknologi for bruk i hudpleieprodukter. ABTs kosmetikkingredienser er svært effektive og de representerer et naturlig alternativ til tradisjonelle ingredienser for kosmetikkindustrien. ABT markedsfører og selger dessuten naturlige hudpleieprodukter utviklet av partnere til konsumenter og profesjonelle brukere. Aqua Bio Technology er notert på Oslo Axess.

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12
HUG#2234770