Release details

2018-12-10 19:00 CET
  • Print
  • Share Share
fi

Vincit Oyj: VINCIT CALIFORNIA OSTI DEVISE INTERACTIVEN LIIKETOIMINNAN

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 10.12.2018 kello 20.00

 

VINCIT CALIFORNIA OSTI DEVISE INTERACTIVEN LIIKETOIMINNAN

 

Irvine, Kalifornia, USA -- Devise Interactive on palkittu toimisto, joka on erikoistunut brändistrategioihin, UI- ja UX- sekä ohjelmistosuunnitteluun. Yritys on suunnitellut merkittäviä digitaalisia ratkaisuja lukuisille yhdysvaltalaisille asiakkaille, kuten Tapatio Hot Sauce, Creamistry ja Dacik Fit Foods. Devise Interactive perustettiin 2013 ja se sijaitsee USA:n Irvinessä, Kalifornian osavaltiossa.

"Olen innoissani yhteistyöstämme. Orange County on tunnettu elintarvike- ja ravintolabrändien keskittymä. Yhdessä Devise Interactive:n kanssa meillä on entistäkin parempaa erityisosaamista palvella näitä toimialoja.", sanoo Vincit California:n toimitusjohtaja Ville Houttu. "Haluan toivottaa uudet työntekijämme lämpimästi tervetulleiksi vincitläisten mahtavaan joukkoon ja odotan innolla päästä työskentelemään heidän ja upeiden uusien asiakkaiden kanssa." 

Dalip Jaggi, Devise Interactive:n toimitusjohtaja: "Olemme määrätietoisesti työstäneet uusia, luovia teknologiainnovaatioita. Osana Vincitiä meillä on erinomaiset lähtökohdat ideoida uusia konsepteja, tukeutuen Vincitin maailmanluokan tekniseen osaamiseen. Olemme innoissamme, että saamme innovoida, suunnitella ja kasvaa jatkossakin osana tätä tiimiä, ja pitää hauskaa niin tehdessämme."

Vincit perusti USA:n toimipisteensä kaksi vuotta sitten Kalifornian Irvineen, ja on kiihdyttänyt nopeaa kasvuaan useiden yritysostojen avulla.

  

Lisätiedot:

Ville Houttu, CEO, Vincit California: ville.houttu@vincit.com / +1 (415) 960-5673

Dalip Jaggi, CEO, Devise Interactive: dalip@deviseinteractive.com  / +1 (949) 573-4399

Vincit on vuonna 2007 perustettu huippuasiantuntijaorganisaatio, joka luo hyvää huomenta tarjoamalla asiakkailleen selväjärkisintä ATK:ta tyytyväisyystakuulla. Vincitin toimipisteet sijaitsevat Irvinessä ja Palo Altossa Kaliforniassa, Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 400 asiantuntijaa ja sen osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi

Devise Interactive on brändinrakennukseen keskittynyt suunnittelutoimisto Kalifornian Irvinessä. Yritys perustettiin 2013, missionaan luoda asiakkailleen uusia mahdollisuuksia digitaalisessa maailmassa. www.deviseinteractive.com/

HUG#2228447