Release details

2018-06-08 14:12 CEST
  • Print
  • Share Share
fi

Rovio Entertainment ja englantilainen jalkapalloseura Everton antavat aloituspotkun jalkapallon MM-kisajuhlaan uudessa YouTube-sarjassa

 

Uusi Angry Birds -animaatiosarja julkaistaan vain YouTubessa, ja sitä tähdittävät Evertonin huippupelaajat Wayne Rooney, Dominic Calvert-Lewin, Tom Davies, Cenk Tosun sekä someilmiö Tekkerz Kid

Espoo, Suomi - 8.6.2018 - Rovio Entertainmentin uusin animaatiosarja Angry Birds: BirLd Cup käynnistyy YouTubessa huomenna, 9.6. Jaksot ovat katsottavissa samaan aikaan kesällä järjestettävien jalkapallon MM-kisojen kanssa.

Angry Birds: BirLd Cup -sarjan uudet jaksot julkaistaan Angry Birds -YouTube-kanavalla joka keskiviikko ja lauantai viiden viikon ajan 9. kesäkuuta alkaen. Sarjassa kaksi lapsista muodostettua joukkuetta, "Team Red" ja "Team Chuck", ratkaisevat erilaisia haasteita ansaitakseen pisteitä ja voittaakseen himoitun "BirLd Cup" -palkinnon. Ihmisiä ja animaatiota yhdistävä koko perheen sarja pyrkii tuomaan vanhemmat ja lapset yhteen yhden maailman katsotuimman urheilutapahtuman aikana.

Englannin Valioliigassa pelaavan Evertonin jalkapalloseuran lisäksi sarjaa tähdittävät YouTube-ilmiö ja "Team Red" -kapteeni Tekkerz Kid sekä ihastuttava "Team Chuck" -kapteeni Ruby Clark, joka tunnetaan parhaiten spontaanista tyylistään ja huumoristaan sisarensa Lovevie-YouTube-kanavalla.

Alan McTavish, Kaupallinen johtaja, Everton Football Club, kommentoi:
''On ollut hienoa työskennellä yhdessä Rovion kanssa tämän innostavan ja innovatiivisen Angry Birds: BirLd Cup- sarjan tiimoilta. Sarjassa yhdistyy hienosti Evertonin jalkapallotähdet, maailmankuulu Angry Birds animaatio, sekä rakastetut Angry Birds -hahmot, Red ja Chuck,  jotka yhdessä luovat ihanteellisen viihde-elämyksen miljoonille perheille ympäri maailman.''

Englannin Valioliigan tähdet Wayne Rooney, Dominic Calvert-Lewin, Tom Davies ja Turkin mestaripelaaja Cenk Tosun ovat mukana auttamassa lapsia oppimaan jalkapallotemppuja ja pelitekniikoita ja osallistuvat samalla vauhdikkaimpiin haasteisiin ansaitakseen mahdollisimman paljon pisteitä omille joukkueilleen. Pahat possut ovat kuitenkin kaapanneet tulostaulun, joten kuka tietää, millaisia emävaleita ne päästelevät matkan varrella!

Cenk Tosun, Everton FC:n hyökkääjä ja Turkin mestaripelaaja, sanoo:
''Juuri ennen mahtavaa jalkapallokesää, oli hienoa olla mukana tekemässä ensimmäistä Angry Brids: BirLd Cup -sarjaa maailmankuulujen Angry Birds -hahmojen Red:n ja Chuck:n kanssa! Kaikki mukana olleet pelaajat todella nauttivat hauskoista jalkapallokisailuista kahden tiimin kanssa. Käy katsomassa 'Team Red' ja 'Team Chuck' seikkailuja YouTubessa! ''

Simo Hämäläinen, Rovion Brand Licensing -liiketoiminnan johtaja sanoo:
"On upeaa, että pääsemme julkaisemaan yksinoikeudella YouTubessa hauskan sarjamme, jota tähdittävät Everton-joukkueen huippupelaajat. Angry Birds: BirLd Cup on erinomainen esimerkki siitä, miten voimme rakentaa perinteisen sponsorisopimuksen lisäksi uudenlaista yhteistyötä, joka ilahduttaa perheitä ympäri maailmaa.

Tuleva sisältösuunnitelmamme on vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. Suunnitelman keihäänkärkenä toimii syyskuussa 2019 teattereihin saapuva Angry Birds 2 -elokuva, ja sitä seuraa muun muassa täyspitkä animaatio, live-esityksiä ja paikallisia viihdeprojekteja. Elämme brändiyhteistyön kannalta todella jännittäviä aikoja.''

Angry Birds: BirLd Cup käynnistyy 9. kesäkuuta, ja uusia jaksoja julkaistaan YouTubessa 13. heinäkuuta asti. Jaksot näkyvät myös YouTube Kids -sovelluksessa 14. kesäkuuta alkaen. Jaksojen videouusinnat ovat nähtävissä YouTubessa myös ensiesityksen jälkeen, joten sarjan vauhdikkaisiin käänteisiin ehtii mukaan milloin tahansa!

Tilaa virallinen Angry Birds -YouTube-kanava jo nyt, niin saat tiedon heti, kun sarjan uusin jakso ilmestyy katsottavaksi.

Lisätietoja:
Minna Eloranta, Viestintäpäällikkö, Rovio
minna.eloranta@rovio.com
050-486 2017

Rovio lyhyesti:

Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on ladattu jo yli 4 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009 ja on sittemmin brändi lisensointinsa kautta laajentunut peleistä erinäisiin viihde ja kuluttajatuotekategorioihin. Tänään yhtiö tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan, mikä oli ensi-iltaviikonloppunaan lipputulojen kärjessä 50 maassa ja jonka jatko-osa on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2019. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO. (www.rovio.com)

HUG#2198255