Release details

2017-09-19 20:42 CEST
  • Print
  • Share Share

3Gtms benoemt Managing Director voor EMEA

Chris van der Harst zal de groei van de unieke TMS-oplossing in goede banen leiden

SHELTON, Conn. (VS), dinsdag 19 september 2017 - 3Gtms, Inc., een wereldwijde leverancier van Tier 1 transportbeheersoftware (transportation management software, TMS), kondigde aan dat het Chris van der Harst heeft benoemd tot Managing Director, EMEA.

In deze nieuwe positie zal van der Harst de buitenlandse activiteiten van 3Gtms leiden vanuit het EMEA-hoofdkantoor in Utrecht, Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de groei van het marktaandeel van 3Gtms in het segment van de 3PL's (Third Party Logistics) en middelgrote expediteurs. Ook moet hij ervoor zorgen dat de sectorleidende tevredenheidsgraad van 3Gtms wordt gehandhaafd bij alle klanten. De uitstekende TMS van 3Gtms biedt 3PLs en expediteurs naast het krachtigste en meest intuïtieve systeem voor intermodaal en wegvrachtverkeer ook de beste rating en optimalisatie. Door het moderne ontwerp kunnen de meest ingewikkelde verzendingsvereisten flexibel en eenvoudig worden behandeld, van het moment dat de bestelling wordt geplaatst tot de betaling.

Chris van der Harst heeft al 30 jaar ervaring met voorraadketens, waarvan 20 jaar internationale ervaring, en heeft zowel aan de gebruikerszijde als aan de leverancierszijde van logistieksoftware gestaan. Hiervoor was hij Managing Director, EMEA bij Kinaxis en daarvoor bekleedde hij vergelijkbare functies bij Descartes, G-Log en Kewill (nu BluJay). Hij beschikt niet alleen over een uitgebreide expertise op de gebieden van aankoop, verkoop en planning, alle aspecten van voorraadketenbeheer, maar ook wat transport en distributie betreft.

"De oplossing van 3Gtms verschilt volledig van alle andere oplossingen op de markt, en ik ben verheugd om zijn groei buiten Noord-Amerika te leiden," zegt van der Harst. "Ik ben ook zeer blij dat ik me bij een creatief en klantgericht team voeg dat de grenzen van TMS-software verlegt."

"Chris brengt een grondige kennis van de markt, zijn behoeften en de toekomstige trends naar onze klanten," zegt Mitch Weseley, CEO van 3Gtms. "Zijn expertise zal, samen met zijn geschiedenis van succesvolle groei en leiderschap, onze groei snel doen toenemen en meer organisaties in staat stellen zich te onderscheiden door gebruik te maken van onze krachtige oplossing."

Chris van der Harst heeft een bachelordiploma in bedrijfseconomie, is APICS-gecertificeerd in Production and Inventory Management (CPIM) en heeft deelgenomen aan het post-universitaire MBA-programma in bedrijfseconomie van de Universiteit van Diepenbeek - Hasselt in België.

Over 3Gtms
3Gtms is de snelst groeiende leverancier van Tier-1 transportbeheersystemen (transportation management software, TMS). Het helpt middelgrote en grote expediteurs en leveranciers van logistieke diensten om een concurrentievoordeel te behalen via technologie. Of je nu voor $5 miljoen of voor $5 miljard aan goederen vervoert, de oplossing van 3Gtms beheert naadloos de volledige transportcyclus, inclusief de planning en optimalisatie van transport, en de uitvoering en afwikkeling van transacties. Ook stelt deze oplossing klanten in staat om betere verzendingsbeslissingen te nemen en tegelijkertijd hun doelstellingen te bereiken. 3Gtms stelt alles in het werk om zijn klanten blij te maken. Als gevolg daarvan geniet het bedrijf dan ook een tevredenheidspercentage van 100% bij zijn klanten, ongeëvenaard in de sector. Ga voor meer informatie naar: www.3gtms.com.

Mediacontact:
Chuck Fuerst
3Gtms, Inc.
203.567.4610, x443
cfuerst@3gtms.com

HUG#2135432