Release details

2017-08-10 08:12 CEST
  • Print
  • Share Share

BroadSoft opgenomen in de Constellation ShortList(TM) van communicatieoplossingen voor bedrijven

BroadSoft Business UC-One® app gehuldigd als een van de zeven communicatieoplossingen voor bedrijven

GAITHERSBURG, Maryland (VS), 2017-08-10 (GLOBE NEWSWIRE) --BroadSoft, Inc. (NASDAQ:BSFT), een wereldwijde marktleider in cloudbedrijfssoftware voor cloud-PBX, eengemaakte communicatie, en dienstverlener van samenwerking tussen teams en CCaaS (contact center as a service), kondigde vandaag aan dat de applicatie BroadSoft Business UC-One® wordt opgenomen in de Constellation ShortList(TM) van communicatieoplossingen voor bedrijven in het derde kwartaal van 2017. De Constellation ShortList(TM) bevat verkopers uit verschillende marktsegmenten die relevant zijn voor early adopters (gebruikers van het eerste uur). De nominatie van BroadSoft bevestigt zijn leiderspositie als aanbieder van communicatietools op de markt en zijn invloed op de communicatiemiddelen die mensen verwachten op hun werk. 

"We zijn blij dat de applicatie UC-One door Constellation werd uitgekozen als een van de meest geavanceerde communicatieoplossingen voor bedrijven," zegt Taher Behbehani, Chief Digital and Marketing Officer, BroadSoft. "De toekomst van onze manier van werken blijft evolueren. Daarom zijn we van mening dat de cloudcommunicatie- en samenwerkingsoplossingen uit onze BroadSoft Business-portfolio zullen blijven bijdragen tot meer productiviteit voor onze klanten naarmate hun werknemers in contact staan, communiceren en samenwerken over de verschillende kanalen heen."

Constellation adviseert leiders en teams bij ingrijpende technologische veranderingen om hun bedrijfsmodel te transformeren. De producten en diensten op de Constellation ShortList voldoen aan de minimumcriteria voor deze categorie volgens de resultaten van Constellation Research, die zijn gebaseerd op cliëntinformatie, partnergesprekken, klantenreferenties, selecties van verkopers, marktaandeel en intern onderzoek. De Constellation ShortList wordt regelmatig bijgewerkt naarmate de marktomstandigheden veranderen.

"Digitale bedrijfsmodellen opstellen voor een succesvolle digitalisering is een kwestie van de juiste timing, teams en technologie, de drie T's," zegt R "Ray" Wang, voorzitter en oprichter van Constellation Research. "Aan elke Constellation ShortList die onze analisten opstellen gaat onderzoek vooraf. Het is een leidraad voor early adopters in hun zoektocht naar de juiste technologieën om succesvolle en competitieve programma's te maken."

UC-One is een toepassing uit de BroadSoft Business-portfolio die aan bedrijven geïntegreerde telefoondiensten, berichten, live-, audio- en videoconferenties, gedeelde schermen, gedeelde documenten, virtuele vergaderzalen en nog veel meer biedt. De oplossing levert geavanceerde en op mobiele toestellen gerichte eengemaakte cloudcommunicatie voor bedrijven van elke omvang. Gebruikers kunnen communiceren en samenwerken met collega's, partners en klanten, welk toestel ze ook gebruiken en waar ze zich ook bevinden. BroadSoft Business is een volledig geïntegreerde portfolio van eengemaakte cloudcommunicatie, samenwerking tussen teams en toepassingen voor contactcentra, geschikt voor bedrijven en geleverd in de cloud.

Lees hier meer over BroadSoft UC-One, eengemaakte communicatie en oplossingen voor samenwerking tussen teams.

Over BroadSoft

BroadSoft is dé innovator op het gebied van technologie voor cloud-PBX, eengemaakte communicatie, samenwerking tussen teams en contactcenteroplossingen voor bedrijven en dienstenleveranciers, en is aanwezig in 80 landen. Wij zijn de marktleider in het segment van de eengemaakte cloudcommunicatie, met een open, mobiel en veilig platform waar 25 van de top 30 wereldwijde dienstenleveranciers (op basis van de inkomsten) op vertrouwen. Onze BroadSoft Business toepassingssuite stelt gebruikers en teams in staat om ideeën en werk op eenvoudige wijze te delen om uitstekende resultaten te boeken. Ga naar www.BroadSoft.comvoor meer informatie.

Twitter | LinkedIn | BroadSoft Blog

Disclaimer
Constellation Research ondersteunt de oplossingen of diensten die worden vermeld in zijn onderzoek niet.

Over Constellation Research
Constellation Research is een bekroond bureau voor strategisch advies en onderzoek naar toekomstige technologieën, gevestigd in Silicon Valley. De analisten van Constellation zijn innovatieadviseurs voor leiders en Global 2000-organisaties die de bestaande bedrijfsmodellen ingrijpend willen veranderen. Anders dan conventionele analisten werkt Constellation nauw samen met leveranciers van oplossingen, partners en zijn Constellation Executive Network. Dat is een netwerk van innovatieve leiders aan aankoopzijde en bedrijfsleiders en bestuursleden op het hoogste niveau die het voortouw willen nemen om technologie en onderzoeksgebieden ingrijpend te veranderen. Hun doel? Aan klanten leveren wat ze nodig hebben om waardevolle bedrijfsresultaten te behalen.

Meer informatie over Constellation Research vindt u op www.ConstellationR.com.

         Matter for BroadSoft
         Erin Knapp
         Matter
         617-502-6546
         broadsoft@matternow.com
         
         BroadSoft
         Niaobh (Neve) Levestam
         BroadSoft
         +44 7919 605660
         nlevestam@broadsoft.com
         
         Constellation Research
         Aubrey Coggins
         Press@Constellationr.com

HUG#2126600