Release details

2017-06-16 09:26 CEST
  • Print
  • Share Share
dk en

Bavarian Nordic meddeler at den amerikanske regering har offentliggjort foreløbigt udbudsmateriale vedrørende indkøb af frysetørret IMVAMUNE

  • Udbud til Bavarian Nordic som eneleverandør vil muliggøre overgang til langsigtet opbygning af lager med selskabets koppevaccine

KØBENHAVN, Danmark, 16. juni 2017 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddelte i dag, at Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) har offentliggjort, at de har til hensigt at udstede en såkaldt "request for proposal" (RFP) for indkøb af frysetørret IMVAMUNE®.

Som det fremgår af den officielle meddelelse: "The Department of Health and Human Services (HHS), Office of the Assistant Secretary for Preparedness and Response (ASPR), Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) and Acquisition Contracts Management and Grants (AMCG) intend to use other than full and open competition to award a sole source contract to Bavarian Nordic, A/S. for procurement of lyophilized IMVAMUNE®, a lyophilized smallpox vaccine." 

"Vi er meget glade for BARDA's meddelelse. Denne foreløbige kontrakt vil muliggøre overgangen fra vores flydende-frosne udgave af IMVAMUNE til den frysetørrede version. Den langsigtede holdbarhed af denne version vil gøre det muligt for den amerikanske regering at opfylde deres mål om at beskytte en større udsat befolkningsgruppe," udtaler Paul Chaplin, administrerende direktør i Bavarian Nordic. "I mere end et årti har vi været en stolt partner med den amerikanske regering i opbygningen af deres biologiske forsvar. Det vil vi vedblive at være og ser frem til at fortsætte vores samarbejde fremover."

Linket til den fulde meddelelse kan findes her:
https://www.fbo.gov/index?s=opportunity&mode=form&id=5a9a035b917210ff0025c05226dbdb62&tab=core&_cview=0.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af cancer-immunterapier og vacciner mod infektionssygdomme baseret på selskabets virale vaccineplatform. Gennem mangeårige samarbejder, herunder med den amerikanske regering, har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af vacciner mod infektionssygdomme, inklusive den ikke-replikerende koppevaccine IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske stat samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavnet IMVANEX®) samt i Canada. I partnerskab med Janssen udvikler Bavarian Nordic en ebola-vaccine, som er blevet fremskyndet af sundhedsmyndigheder verden over, og en vaccine til beskyttelse mod og behandling af HPV. Bavarian Nordic har desuden i samarbejde med National Cancer Institute udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 17 / 2017

2017-17-da
Jun 16, 2017

HUG#2113739