Release details

2017-05-25 01:07 CEST
  • Print
  • Share Share

BroadSoft en MTS bekroond met Global Telecom Business Innovation Award

  • BroadSoft en Mobile TeleSystems (MTS) bekroond met een Innovation Award door Global Telecom Business
  • Erkenning van het innovatieve karakter van BroadSoft en de unified communications-oplossing (UC) van MTS op de Russische markt
  • De winnaars werden bekendgemaakt op 23 mei in Londen tijdens de jaarlijkse bijeenkomst en prijsuitreiking van Global Telecom Business

CRAWLEY, Verenigd Koninkrijk, 25 mei 2017 (GLOBE NEWSWIRE) -- BroadSoft, Inc. (NASDAQ:BSFT) een wereldwijde leider op het vlak van eengemaakte cloudcommunicatie als een dienst (unified communications as a service, UCaaS), cloudsamenwerking en contactcenteroplossingen, nam gisteren met Mobile TeleSystems PJSC ("MTS") (NYSE:MBT) (MOEX:MTSS) de Innovation Award in ontvangst op de Global Telecom Business Awards in Londen. De prijs bekroont innovatie op de Russische markt met een unified communications-oplossing.

Door gebruik te maken van het oproepenbeheerplatform van BroadSoft BroadWorks® en het UC-One® assortiment bedrijfstoepassingen heeft MTS een vernieuwende FMC-service op de markt gebracht, die de naam "Virtual PBX" kreeg. FMC of Fixed-to-Mobile Convergence maakt het mogelijk om alle beschikbare gegevens van het mobiele en vaste netwerk en het internetsysteem op elke plek te gebruiken met alle toestellen. De service is nog niet zo lang geleden geïntroduceerd, maar toch hebben ruim 50.000 Russische bedrijven uit verschillende sectoren zich al aangemeld om deze oplossing te gebruiken.

"Het succes van Virtual PBX is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen twee bedrijven. Doorheen de implementatie van het systeem bood BroadSoft MTS uitgebreide ondersteuning aan de hand van trainingen en advies, waardoor deze bekroonde oplossing tot stand kwam met de hulp van een expert," zegt Vasyl Latsanych, Vice President for Strategy and Marketing bij MTS. "Onze strategische relatie met BroadSoft versterkt de leiderspositie van MTS in de Russische telecommunicatiemarkt voor bedrijven."

"We zijn vereerd dat Global Telecom Business deze Innovation Award aan ons en MTS wil toekennen," zegt Marco Meier, Vice President voor Duitsland en Oost-Europa bij BroadSoft. "Als een van de grootste Russische dienstenleveranciers van telecommunicatie speelt MTS een cruciale rol in de ontwikkeling van toonaangevende technologieën en diensten in het hele land."

Over BroadSoft: 
BroadSoft is dé innovator op het gebied van technologie voor cloudcommunicatie, -samenwerking en contactcenteroplossingen voor bedrijven en dienstenleveranciers, en is aanwezig in 80 landen. Wij zijn de marktleider in het segment van de eengemaakte cloudcommunicatie, met een open, mobiel en veilig platform waar 25 van de top 30 wereldwijde dienstenleveranciers (op basis van de inkomsten) op vertrouwen. Onze BroadSoft Business toepassingssuite stelt gebruikers en teams in staat om ideeën en werk te delen op eenvoudige wijze om uitstekende resultaten te boeken. Ga voor meer informatie naar www.BroadSoft.com Twitter | LinkedIn | Work It!

Over MTS
Mobile TeleSystems PJSC ("MTS") (NYSE:MBT) (MOEX:MTSS), de Russische en GOS-marktleider in telecommunicatie, biedt een assortiment mobiele en vaste communicatiediensten. We tellen ongeveer 110 miljoen mobiele klanten in Rusland, Oekraïne, Armenië, Turkmenistan en Wit-Rusland, en ongeveer 9 miljoen klanten met diensten voor vaste lijnen, waaronder vaste spraak, breedbandinternet en betaaltelevisie. Om in te spelen op de veranderende klantenbehoeften herdefinieert MTS wat telecommunicatiediensten precies zijn, door vernieuwende oplossingen aan te bieden buiten onze netwerkgerelateerde kernactiviteiten in verschillende technologische segmenten. Onze oplossingen omvatten Big Data, financiële en bankingdiensten, internet of things, OTT, cloud computing, systeemintegratie en e-commerce. Ons netwerk van toonaangevende retailers dient als platform voor onze klantenservices en de verkoop van toestellen en accessoires. Ga voor meer informatie naar: www.mtsgsm.com.

Mediacontactpersoon:
Niaobh Levestam, BroadSoft
+44 7919605660
nlevestam@broadsoft.com

HUG#2107748