Release details

2017-03-23 07:00 CET
  • Print
  • Share Share

SafeNet KeySecure van Gemalto beloond met de 2017 Cybersecurity Excellence Award for Best Encryption Product

Amsterdam - 23 maart 2017, Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, kondigt aan dat het een prijs heeft ontvangen bij de 2017 Cybersecurity Excellence Awards. Gemalto's SafeNet KeySecure werd door meer dan 300.000 leden van de wereldwijde informatiebeveiligingsgemeenschap benoemd tot "best encryption product". 

Gemalto's SafeNet KeySecure biedt het beveiligingsteam van een organisatie de mogelijkheid om encryptiesleutels eenvoudig en veilig centraal te beheren en op te slaan. Om de naleving van mandaten of interne gegevensbeschermingsbeleidsmaatregelen te demonstreren, biedt de oplossing IT-beheerders één beheerconsole om auditprocessen te vergemakkelijken. Alle veranderingen in de status van een sleutel worden gemonitord via een gecentraliseerd logsysteem, dat de beveiligingsverantwoordelijke van een bedrijf onmiddellijk op de hoogte brengt van wijzigingen in de sleutel of pogingen tot inbraak. Deze real time informatie stelt het beveiligingsteam in staat om snel de situatie aan te pakken en stakeholders te verwittigen, waardoor er kostbare tijd wordt bespaard.

SafeNet KeySecure biedt flexibiliteit in fysieke, virtuele en publieke cloudomgevingen, zodat klanten het uitrolmodel kunnen kiezen dat het best bij hen past. De oplossing kan ook worden geïntegreerd in een ruim ecosysteem van clouddienstenleveranciers [link naar lijst?] naast interoperabiliteitspartners die de OASIS KMIP-standaard gebruiken. Afhankelijk van de behoeften van de klant, ondersteunen Gemalto's SafeNet KeySecure-, encryptie- en sleutelbeheerproducten verschillende encrypties in één platform, wat de IT-beheerders helpt om de bedrijfskosten en werklasten te verlagen.

"De Cybersecurity Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen, producten en bedrijven die getuigen van uitmuntendheid, innovatie en leiderschap in informatiebeveiliging," zegt Holger Schulze, oprichter van de 300.000 leden tellende Information Security Community op LinkedIn. "Elk jaar ontvangen we honderden inzendingen en alleen de allerbeste cyberbeveiligingsproducten halen onze selectie en gaan door naar de stemronde."

"De erkenning van onze sectorgenoten in de informatiebeveiligingsgemeenschap weerspiegelt onze toewijding om onze klanten gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor bedrijven te bieden," zegt Todd Moore, Senior Vice President of Encryption Products bij Gemalto. "Organisaties dragen zware gevolgen als hun gegevens verloren gaan, worden gestolen of gecompromitteerd. De integratie van Gemalto's SafeNet KeySecure voor encryptie- en sleutelbeheer helpt bedrijven hun gegevens te beveiligen en de risico's die gepaard gaan met gegevensinbreuken te beperken"

Gerelateerde bronnen
Charting your Path to Enterprise Key Management
Own and Manage your Own Encryption Keys
SafeNet KeySecure Product Brief

Over de Cybersecurity Excellence Awards
De Cybersecurity Excellence Awards belonen bedrijven en personen die getuigen van uitmuntendheid, innovatie en leiderschap in informatiebeveiliging. Dit onafhankelijke uitreikingsprogramma wordt georganiseerd in samenwerking met de Information Security Community op LinkedIn, en doet beroep op de ervaring van meer dan 300.000 cyberbeveiligingsprofessionals om 's werelds beste cyberbeveiligingsproducten, -personen en -organisaties te erkennen. Ga voor meer informatie naar http://cybersecurity-excellence-awards.com/

Over Gemalto

Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO) is de wereldleider in digitale beveiliging met een jaaromzet in 2016 van € 3,1 miljard en klanten in meer dan 180 landen. Wij bieden vertrouwen in een steeds meer verbonden wereld.

Dankzij onze technologieën en diensten kunnen bedrijven en overheden identiteiten authenticeren en gegevens beschermen zodat deze veilig blijven. Ook maken wij veilige diensten mogelijk voor persoonlijke en verbonden apparaten, de cloud en wat daartussen ligt.

Gemalto's oplossingen staan centraal in het moderne leven, van betalingen en beveiliging van bedrijfsgegevens tot het internet der dingen. Wij authenticeren mensen, transacties en objecten, versleutelen gegevens en creëren waarde voor software, waardoor onze klanten veilige digitale diensten kunnen aanbieden aan miljarden mensen en apparaten.

Onze meer dan 15.000 werknemers zijn actief vanuit 112 kantoren, 43 personaliserings en gegevenscentra, en 30 centra voor onderzoek en ontwikkeling van software, verspreid over 48 landen.

Ga voor meer informatie naar www.gemalto.com, of volg @gemalto op Twitter.

Gemalto mediacontacten:

Philippe Benitez
Noord-Amerika
+1 512 257 3869
philippe.benitez@gemalto.com
Kristel Teyras
Midden-Oosten & Afrika
+33 1 55 01 57 89
kristel.teyras@gemalto.com
Shintaro Suzuki
Azië Pacific
+65 6317 8266
shintaro.suzuki@gemalto.com
 

Vivian Liang
Greater China
+86 1059373046
vivian.liang@gemalto.com

 
 

 
 De tekst van deze mededeling is een vertaling en mag geenszins als officieel worden beschouwd. De enige rechtsgeldige versie van de mededeling is die in de originele taal, het Engels, die dus voorrang heeft in geval van verschillen met de vertaling.

Persbericht (PDF)
Mar 23, 2017

HUG#2089941